Golden wedges a lá Virginia

05.03.2014 13:39

Zdroj receptu www.mccain.sk Navštívte ich stránku a nájdete veľa zaujímavých receptov a rád.

Samozrejme, každý si svoj recept môže prispôsobiť podľa seba, ja som použila namiesto rozmarínu bazalku a pridala som aj mozzarelu.

Lucia

Prísady pre 2 ľudí:

8 plátkov bôčika

3 ½ vetvičky rozmarínu (tenko nakrájané) asi 70 g

balíček McCain Golden Wedges  750g

1  malá paradajka

3 lyžičky postrúhaného parmezánu

150 g krémového tvarohu (s nízkym obsahom tuku)

1 lyžica posekanej petržlenovej vňate

  soľ

  čierne korenie


Príprava:

 Rozohriať rúru (elektrickú na 225°C, s teplovzdušnou funkciou na 200°C). Plátky bôčika prerezať priečne. Umyť rozmarín, osušiť a pokrájať na 16 kúskov. Dva zmrazené Golden Wedges a 1 kúsok rozmarínu ovinúť plátkom bôčika. Vyložiť na plech a piecť na strednom stupni asi 20 minút.
Pripraviť dip: umyť paradajky a pokrájať na drobné kocky, tvaroh vymiešať s parmezánom a petržlenom. Dochutiť soľou a čiernym korením. Ozdobiť paradajkou pokrájanou na kocky. Golden Wedges podávať s parmezánovým dipom.