Golden wedges a lá Virginia
05.03.2014 13:39
Zdroj receptu www.mccain.sk Navštívte ich stránku a nájdete veľa zaujímavých receptov a rád.
Samozrejme, každý si svoj recept môže prispôsobiť podľa seba, ja som použila namiesto rozmarínu bazalku a pridala som aj mozzarelu.
Lucia
Prísady pre 2 ľudí:
8 plátkov bôčika
3 ½ vetvičky rozmarínu (tenko nakrájané) asi 70 g
balíček McCain Golden Wedges 750g
1 malá paradajka
3 lyžičky postrúhaného parmezánu
150 g krémového tvarohu (s nízkym obsahom tuku)
1 lyžica posekanej petržlenovej vňate
soľ
čierne korenie
Príprava:
Rozohriať rúru (elektrickú na 225°C, s teplovzdušnou funkciou na 200°C). Plátky bôčika prerezať priečne. Umyť rozmarín, osušiť a pokrájať na 16 kúskov. Dva zmrazené Golden Wedges a 1 kúsok rozmarínu ovinúť plátkom bôčika. Vyložiť na plech a piecť na strednom stupni asi 20 minút.Pripraviť dip: umyť paradajky a pokrájať na drobné kocky, tvaroh vymiešať s parmezánom a petržlenom. Dochutiť soľou a čiernym korením. Ozdobiť paradajkou pokrájanou na kocky. Golden Wedges podávať s parmezánovým dipom.